Skip to main content

GameAcademy

House of Esports biedt jongeren de kans om via games sociale en technische vaardigheden te leren. Door het inzetten van Gamification, Virtual Reality, Augmented Reality, Artificial Intelligence, Robotica, Gamestudio, Minecraft Education en Lego League vergroten wij hun 21st century skills, mediawijsheid en digitale geletterdheid.

Gamen in de Maatschappij

Gamen in de Maatschappij is ons programma dat de basis van gamen en esports combineert met het aanleren van een gezonde leefstijl. Nu gamen niet meer is weg te denken uit de samenleving, is het tijd om kinderen een goede balans te leren tussen gamen en andere bezigheden. Gamen in de Maatschappij is er voor het
basisonderwijs (groep 6, 7 en 8), de BSO en de onderbouw van de middelbare school. Daarnaast is het een leuke invulling voor de verlengde schooldag, sportdag en themaweek.

Basisscholen

Onze concepten Gamen in de Maatschappij, GameSkills en de GameGym zijn inmiddels op meer dan 35 scholen in Rotterdam en omstreken een gewaardeerd programma. Hier is ook een curriculum voor ontwikkeld van tweemaal achttien weken, waarin leerlingen beter leren gamen en meer balans in hun leven leren vinden. Aan elke les is de GameGym warming-up toegevoegd. Deze concepten zijn ook als dag- of weekprogramma beschikbaar.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voortgezet onderwijs

voor het voortgezet onderwijs hebben wij een lesprogramma ontworpen van 36 weken, waarbij elke 6 weken lessen of activiteiten met verschillende thema’s plaatsvinden. Het doel hiervan is jongeren verantwoord te leren gamen en de ontwikkeling van de 21st century skills.

Workshop, sportdag en themaweek

Tijdens onze workshops, themaweek of sportdag maakt de jeugd kennis met diverse game-activiteiten. Hiermee laten we de jeugd zien hoe zij samen plezier kunnen maken en verantwoord kunnen gamen. Hierbij houden we ook rekening met de ouder-kind relatie en de impact van gamen op het gezin.