Skip to main content

GameTime

House of Esports biedt kinderen en jongeren een laagdrempelige plek in de wijk om te komen gamen. Zij krijgen hiermee verschillende mogelijkheden om zich op sociaal, lichamelijk en geestelijk gebied te ontwikkelen.

GameTime is een programmering die wij iedere woensdagmiddag en doordeweekse avonden en op zaterdagavond organiseren. De woensdagmiddag is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. De doordeweekse en zaterdagavonden is voor jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar.

De kinderen en jongeren kunnen een breed assortiment aan games spelen, zoals Fortnite, FIFA, Roblox, League of Legends, Just Dance en Mario Kart.

Deelnemers zijn verantwoordelijkheid voor de spullen die ze gebruiken. Dit bevordert positief gedrag in de groep. Via ons ruilsysteem zorgen we dat iedereen evenveel kans en tijd krijgt om zijn of haar favoriete game te spelen. Er zijn begeleiders om de kinderen en jongeren te ondersteunen tijdens GameTime.

Tussen spelrondes bieden wij de deelnemers verschillende andere activiteiten, waarmee zij zich ontwikkelen in het spelen van games en in sociale vaardigheden. Door de reflecties op hun speelsessie, bewegingsoefeningen tussendoor leren de kinderen spelenderwijs beter om te gaan met winnen en verliezen.

GameTime is een vrije inloop activiteit waar jongeren samen gamen, samen spelen en samen leren.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.