Skip to main content

GameGym

De GameGym is de gymles van de toekomst. Een combinatie van gamen, gamification en fysiek bewegen. Alle leerdoelen die horen bij lessen lichamelijke opvoeding komen hierin terug.

Het is van belang te bewegen om gezond en fit te blijven. We doen meer zittend werk en komen minder buiten. Ook heeft niet iedereen de innerlijke drive om te sporten of actief bezig te zijn.

Iedereen speelt games voor plezier en ontspanning. Om de jeugd te motiveren meer te bewegen, heeft House of Esports de populairste games getransformeerd tot een spelvorm in gymzaal, speeltuin, sportpark en buurthuis. Met verschillende componenten en terminologie uit een game creëren wij een activiteit die een grote aantrekkingskracht heeft op de deelnemers.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Games van de GameGym

Real Life Fortnite

De battle ground game waarbij deelnemers met pijl en boog in teams tegen elkaar strijden. Hiervoor hebben wij een opblaasbaar speelveld ontwikkeld.

FIFA Skills

Spelers nemen het tegen elkaar op in een voetbal parcours met voetbalvaardigheidspelletjes geinspireerd op de FIFA game.

Real Life MarioKart

Op een racetrack in Mario-stijl racen de kinderen tegen elkaar in onze elektrische karts en trikes. Hierbij gaat het om de snelheid maar ook om de verkeersregels.

Ontwikkelingen staan niet stil

Wij zijn doorlopend bezig de GameGym-lessen te vernieuwen en voegen daar regelmatig nieuwe games aan toe. Voorbeelden hiervan zijn: MarioParty, Just Dance en NBA2K. Ook hebben we in de winter een aantal speciale activiteiten zoals skiën, schaatsen en snowboarden.