Skip to main content

GameEvents

Onze GameEvents zijn een unieke beleving waar sport, esports, fictie en realiteit samenkomen. Gamen en realtime bewegingsactiviteiten vormen samen de basis voor onze GameEvents. Onze GameEvents zijn zowel online als offline beschikbaar. Daarnaast organiseren we toernooien en competities in verschillende games.

De GameEvents kunnen ingezet worden bij evenementen, dagprogrammering, schooluitjes, extra curriculum activiteiten, verjaardagspartijtjes, buitenschoolse opvang, welzijnswerk, inloopuren, verlengde schooldag, sportdagen, schoolactiviteiten of bedrijfsuitjes.

Onderdelen van GameEvents

GameTime

GameTime is een volledig gamingcenter bij u op locatie en is flexibel genoeg om een online esportstoernooi voor de jeugd op te zetten. House of Esports beschikt over professionele apparatuur waaronder gamecases, VR brillen, Playstation’s en Nintendo Switches.

GameGymWall

De GameGymWall is een interactieve muur, waarmee we de fysieke uitdaging combineren met game-elementen, waarbij je met en tegen elkaar speelt. Wij kunnen ook een unieke game ontwikkelen speciaal voor het evenement. Daarnaast kunnen we het logo van het evenement of bedrijf en de partners integreren.

GameGym

De GameGym is een combinatie van gamen en bewegen. De gamer staat zelf midden in de actie en gebruikt zijn of haar lichaam om punten te scoren. Spannend, actief en vermoeiend, de ideale manier om calorieën te verbranden. Wij hebben een aantal van de populairste games vertaald naar de echte wereld en creëren een beleving die ongeëvenaard is.

VR Experience

Virtual Reality is geschikt voor elke doelgroep. Zo kunnen deelnemers boksen tegen een virtuele tegenstander, muzikale en ritmische games spelen of terug in de tijd voor het herbeleven van de geschiedenis.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E Zone

De E Zone is een pop-up gamelocatie voor festivals en (sport)evenementen. Daarnaast is er ook een vaste variant in huizen van de wijk, jongerenhubs, sportaccommodaties en sportverenigingen. Qua oppervlakte passen we de E-zone aan aan de beschikbare ruimte.

De E Zone is voor deelnemers en bezoekers een plek om bij elkaar te komen, te gamen en te bewegen. Daarnaast vinden op de E Zones vaak finales plaats van online toernooien maar ook meet and greets met bekende esporters en influencers. De E Zone wordt ook gebruikt voor demonstraties, workshops over gamen en ouder-kind toernooien.

De verschillende onderdelen op de E Zone zijn:
• VR Experience met 15 brillen;
• GameTime met 10 GameCases met PS 5 en Nintendo Switches;
• GameGymWall;
• 2 race seats met het level up concept met een dagelijkse winnaar en overall winnaar aan het eind van het evenement;
• De GameGym is optioneel met Real life Fortnite, MarioKart en FIFA22 en daar is een ruimte van 15 x 15 voor nodig;