Skip to main content

Joshua Dingjan

Sales- en eventmanager

Mijn naam is Joshua Dingjan, 30 jaar oud, en ik ben de Sales- en Eventmanager van House of Esports. Ik  geniet ervan nieuwe verbindingen te maken met organisaties die Esports op verschillende manieren willen benutten. 

Mijn achtergrond in theater en de evenementenbranche heeft mijn affiniteit voor energieke en creatieve omgevingen versterkt. Het is geweldig om dagelijks de impact te zien die House of Esports heeft met onze activiteiten.

 Als Sales- en Eventmanager van House of Esports, sta ik voor uitdagingen.  Zien is geloven en daar gaan we dan ook voor. Inmiddels heb ik al meer dan 300 grote en kleine evenementen voor House of Esports mogen organiseren. Met mijn nieuwste project, House of Esports Amsterdam, komt een persoonlijke ambitie uit waarbij ik in de hoofdstad probeer te verbinden met onze producten.  Daarnaast streef ik ernaar om House of Esports te laten groeien en een begrip te worden in de evenementenbranche, waar we een digitale en fysieke alomvattende ervaring bieden, een immersive experience die mensen actief opzoeken tijdens evenementen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.